108
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 0.5 κγ
- κουβερτούρα 250 γρ
- φράουλες 300 γρ
- μπανάνες 2 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 2 κσ
- αμύγδαλα γρ
Υλικά για 2 μεγάλα καλτσόνε: Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι 250 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι μαγιά ξερή ½ κ.γ. κοφτή αλάτι Για τη γέμιση: 250 γρ. τριμμένη κουβερτούρα 300 γρ. φράουλες σε ροδέλες 2 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη λίγα αμύγδαλα ζάχαρη άχνη για το ντεκόρ
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com