74
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 1 κγ
- γάλα 1 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- βασιλικός 1 κγ
- πιπέρι -
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- φέτα 250 γρ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- παστουρμάς 15 φέτ
Το Καλτσόνε είναι μία πίτσα από αφράτο ζυμάρι που διπλώνεται στη μέση, για να κλείσει και να προστατεύσει τη γέμισή της κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Είναι ιδιαίτερα αγαπητά σε όλους, μικρούς και μεγάλους!Η γέμιση που σας προτείνω είναι απλή αλλά ιδιαίτερη, νόστιμη, λίγο ανατολίτισσα και μερακλίδικη! Η ζύμη τους είναι πανεύκολη, αφράτη και αρωματική.Ένα εξαιρετικό κολατσιό ή μεζεδάκι που θα σας ενθουσιάσει!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com