133
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- σπανάκι 1 κιλ
- σέσκουλα 1 ματσ.
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- τυρί φέτα 150 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- κρόκοι 1 τμχ
1 πακέτο κανελόνια 1 κιλό σπανάκι, φρέσκο ή κατεψυγμένο 1 ματσάκι σέσκουλα και καυκαλήθρες 6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρεμμύδια λίγο μαϊντανό 150 γραμμάρια φέτα χαμηλών λιπαρών αλάτι, πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Για τη μπεσαμέλ: 1 λίτρο γάλα 1,5% λιπαρά 6 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 1 κρόκο αυγού 6 κουταλιές της σούπας Ζεμύθα Ήπειρος* αλάτι, πιπέρι, λίγο μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο lookcooliageumata.blogspot.com