54
Υλικά
- κανελόνια 250 γρ
- κιμάς 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός ντομάτας 3 φλ
- ντομάτα 2 τμχ
- λευκό κρασί -
- κανέλα -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 2 κσ
- μοσχοκάρυδο -
- τυρί κρέμα 100 γρ
- γκούντα 100 κσ
- κίτρινο τυρί 100 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Υλικά250 γραμμάρια κανελόνια 600 γραμμάρια κιμά ανάμεικτο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας 2 ντομάτες ώριμες λίγο λευκό κρασί κανέλα αλάτι, πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο 100 γραμμάρια τυρί κρέμα 100 γραμμάρια γκούντα τριμμένο ή άλλο κίτρινο τυρί 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.info