236
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- πελτές 1 κσ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- τυρί 200 γρ
- χυμός ντομάτας 1 κουτί
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 1 πακέτο κανελόνια(αυτά που δεν θέλουν βράσιμο) 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ποτηράκι κρασί λευκό 1 κ.σ πελτέ 2 ξυλάκια κανέλα Αλάτι-πιπέρι 200γρ τριμμένο κεφαλοτύρι(ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας) για την σάλτσα 1 κουτί ντοματοχυμό 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr