106
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- ασπρομανίταρα 400 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 15 γρ
- πράσα 400 γρ
- φινόκιο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- γάλα 2 φλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ούζο 2 κσ
- μαύρο σουσάμι 1 κσ
- παπαρουνόσπορος 1 κσ
- διατροφική μαγιά 2 κσ
- ηλιόσπορος 1 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- άνηθος 0.33 ματσ.
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- διατροφική μαγιά 1 κσ
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ το απογείωσαν! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ένα πιάτο που μπορεί να σταθεί υπέροχα κ στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμάτο γεύση κ αρώματα! Νηστίσιμα κανελόνια με λαχανικά κ υπέροχη “ τυρένια” κρέμα από… ηλιόσπορους! Ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει με τη φίνα γεύση του!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr