74
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- καρύδια 300 γρ
- φρυγανιά 1 φλ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- κανέλα 0.5 κγ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 6.5 φλ
- ξύσμα λεμονιού -
- κανέλα 1 ξύλο/α
Υλικά 1 κουτί καταίφι (500 γραμμάρια) 2 φλιτζάνια καρύδια ψιλοκομμένα ( 300 γραμμάρια ) 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα 250 γραμμάρια βούτυρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.info