44
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 0.5 κιλ
- γλυκό περγαμόντο 6 τμχ
- αμύγδαλα 400 γρ
- φρυγανιά 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- κονιάκ 5 ml
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- μαργαρίνη 200 γρ
- ζάχαρη 1250 γρ
- μέλι 100 γρ
- γλυκόζη 1 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Κάθε χρόνο στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαραιτήτως θα φτιάξω κάποιο σιροπιαστό.Πέρσι έφτιαξα κανταΐφι στο οποίο θέλοντας να δώσω μια διαφορετική πινελιά, το εμπλούτισα με γλυκό του κουταλιού. Και φυσικά επέλεξα το αγαπημένο μου γλυκό περγαμόντοΤο κανταΐφι είναι εύκολο γλυκό γενικά, αν και έχει κάποια διαδικασία η ετοιμασία του...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com