258
Στα μαγειρικά μου κιτάπια υπήρχε μια σελίδα κομμένη με ένα φαγάκι πολλά υποσχόμενο με υπέροχα υλικά: πιπεριές Φλωρίνης, μανιτάρια, λιαστή ντομάτα, κόκκινη σάλτσα. Αγαπημένα υλικά που ήμουν σίγουρη ότι θα δώσουν υπέροχο αποτέλεσμα. Η συνταγή πρέπει να είναι της εκλιπούσης Αλεξίας Αλεξιάδου, της αδικοχαμένης θυγατέρας της Βέφας. Το όνομα φαντάζομαι το πήρε από τον τρόπο μαγειρέματος, αφού αραδιάζουμε τα υλικά σε στρώσεις. Πρόκειται πάντως για ένα φαγάκι όνειρο, άκρως καλοκαιρινό που μπορεί να φαγωθεί μόνο του ή ως συνοδευτικό.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr