127
Τα ροδοψημένα λαχανάκια, και αριστερά η σως ταχινού. Στο βάθος μαυρομάτικα με ψιλοκομμένη ντομάτα. Τα λαχανάκια βρυξελλών είναι από τα καλύτερα τρόφιμα όσον αφορά στην περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικές ουσίες (για έναν πληρέστερο κατάλογο των τροφίμων με αντιοξειδωτικά βλ. εδώ). Αυτή η συνταγή τα κάνει τόσο νόστιμα, που μας κάνει να θέλουμε να τα έχουμε στο πιάτο μας κάθε μέρα! Υλικά [βγαίνουν 4 μερίδες συνοδευτικού πιάτου] λαχανάκια βρυξελλών, 20 ελαιόλαδο, 1 κτ σκόνη σκόρδου, 1/2 κτ αλάτι, 1/2 κτ πιπέρι, 1/16 κτ Θα χρειαστούμε επίσης μία καθαρή πετσέτα κουζίνας για να στεγνώσουμε τα λαχανικά...
Διάβασε τη συνταγή στο veganmamagr.blogspot.com