58
Υλικά
- καρπούζι 2 φέτ
- αβοκάντο 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 0.5 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- τυρί φέτα 80 γρ
- μαϊντανός 2 κσ
- ελιές 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Είναι η εποχή που το καρπούζι και το πεπόνι κυριαρχούν σχεδόν πανηγυρικά παρά το πλήθος των πολύχρωμων φρούτων που νοστιμίζουν την ζωή μας. Καλοκαίρι 2016 και μια σαλάτα με καρπούζι, αβοκάντο, κρεμμύδι, μαϊντανό και θρυμματισμένη κατσικίσια φέτα στέκεται καμαρωτή μπροστά μου! Δροσιά, απόλαυση, εναλλαγή γλύκας και αλμύρας ξεσηκώνουν τον ουρανίσκο! Τελικά το αγαπημένο μου κατακόκκινο φρούτο πάει με όλα... ακόμα και με λαδολέμονο και κρεμμύδι!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com