82
ΥΛΙΚΑ 10 αυγά 1/2 κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κιλό ζάχαρη 4 βανίλιες 2 φακελάκια baking powder 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ 300 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη κανέλλας 1/4 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο ΣΙΡΟΠΙ 4 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτ'ηρια νερό 1 ξύλο κανέλλας 3-4 γαρύφαλλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και τους χτυπάμε με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κονιάκ, τις βανίλιες και τα κανελλογαρύφαλλα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com