94
Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και μυρωδατο ρυζακι. Λογω του μεγεθους του, το εψησα στην λαδοκολλα, σε μαλλον χαμηλη θερμοκρασια, ετσι ωστε να γινει ζουμερο. Ομολογω οτι προβληματιστηκα λιγο που εβαλα το ξυπνητηρι για να ξυπνησω στις 5 το πρωι και να αρχισω το μαγειρεμα, αλλα το τελικο αποτελεσμα δικαιωσε το ... ξενυχτι!...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com