196
Υλικά
- κατσικάκι 1.5 κιλ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- μελιτζάνες 2 τμχ
- κολοκυθάκια 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό κρασί 0.33 φλ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 0.33 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη -
- βούτυρο 1 κσ
- μαγειρικό λίπος 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Με τη γιαγιά μου πηγαίναμε στο περιβόλι, μαζεύαμε τα λαχανικά που θέλαμε και το μαγειρεύαμε στον ξυλόφουρνο, στην πίσω αυλή. Η κυρία Αλεξάνδρα, η γειτόνισσά μας, έπρεπε οπωσδήποτε να ᾿ρθει να δοκιμάσει, κάθε φορά που το φτιάχναμε και πάντα έλεγε: «λουκούμι έγινε, λουκούμι»....
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com