92
Υλικά
- δαμάσκηνα 500 γρ
- ντομάτα 300 γρ
- αλάτι 1 κγ
- αστεροειδής γλυκάνισος 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 250 γρ
- καυτερές πιπεριές 3 τμχ
- βατόμουρο 170 γρ
- λευκό ξύδι 200 ml
Μια ιδιαίτερη σάλτσα καυτερή ανάλογα με τα γούστα του καθενός παίζοντας με την προσθήκη καυτερής πιπεριάς. Είναι ιδανική για ψητά κρέατα ή λαχανικά μπορεί να συνοδεύσει επίσης τηγανητά λαχανικά και μικρά ψάρια ή να εμπλουτίσουμε κάποιες σάλτσες φαγητών για περισσότερη νοστιμιά. Μπορεί να προστεθεί σε ζυμαρικά ή σε ορεκτικά και ντιπ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr