125
Υλικά
- κεφτέδες 20 τμχ
- κρεμμύδια 1 κιλ
- πιπεριές χρωματιστές 6 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 6 τμχ
- ελιές 20 τμχ
- κάπαρη 3 κσ
- τυρί φέτα 300 γρ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρίγανη 6 κλων
Τα λατρεμένα μας κεφτεδάκια σε καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστή και χορταστική. Φτιάχνουμε πολλά κεφτεδάκια, τα τηγανίζουμε κι όσα δεν καταναλώσουμε τη μια ημέρα την επομένη τα βάζουμε στον φούρνο με πολλά κρεμμύδια, πιπεριές, τοματίνια, φέτα, ελιές και κάπαρη. Μεγιστοποιείστε τη γεύση τους και απολαύστε τους καλοκαιρινά. Πιο ελληνικό δεν γίνεται, αυτό το πιάτο είναι το επόμενο στάδιο της… ντοματοσαλάτας μας. Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es