98
Υλικά
- αμύγδαλα 1 φλ
- αλεύρι 2 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- βούτυρο 0.5 φλ
- αμύγδαλα 1.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 0.5 φλ
- φιλέ αμυγδάλου 0.33 φλ
Είναι πολύ αρωματικό και ζουμερό κέικ, θυμίζει λίγο τα αμυγδαλωτά, τα γλυκάκια που φτιάχνουν στα περισσότερα νησιά της Ελλάδας!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com