47
Υλικά
- κακάο 8 κσ
- βούτυρο 250 γρ
- φαρίνα 500 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- γάλα 270 ml
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λευκή σοκολάτα 250 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
Υλικά Κακάο 7-8 κουταλιές γεμάτες κοσκινισμένες Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένη Ζάχαρη 250 γρ Γάλα 270 ml Αυγά 3 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κουταλάκι γλυκού Πορτοκάλι 1 τον χυμό του Για την επικάλυψη Λευκή σοκολάτα 250 γρ λιωμένη Πορτοκάλια 2 τεμ το ξύσμα τους
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr