by admin

Κέικ γεμιστό με λεμόνι και μαρέγκα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά
Κέικ

400 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. ζάχαρη
8 αβγά
140 γρ. λευκά αμύγδαλα
40 γρ. πικραμύγδαλα
600 γρ. ρυζάλευρο (όχι η βρεφική κρέμα, αλλά αυτό που πωλείται στα ράφια με τα έθνικ προϊόντα ή χύμα σε  μπακάλικα και σε καταστήματα με υγιεινές τροφές)
200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
...

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ γεμιστά
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr