68
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- γάλα 1 ποτ
- βούτυρο 250 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μέλι 2 κσ
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 2 κσ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένο Αυγά 5 σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι Γάλα 1ποτήρι χλιαρό Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Πορτοκάλι 1 τεμ χυμό και ξύσμα Μέλι 2 κουταλιές σούπας Κανέλα 2 κουταλιές γλυκού κοφτές ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr