80
Υλικά
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- φαρίνα 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- καρότο 1 ποτ
- καρύδια 100 γρ
- ινδοκάρυδο 50 γρ
- blueberry 80 γρ
- cranberries 80 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 90 γρ
Υλικά Βούτυρο 100 γρ Ζάχαρη 200 γρ Αυγά 2 τεμ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 150 γρ κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό Γαρύφαλλο 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό σε σκόνη Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό Καρότα 1 ποτήρι τριμμένα Καρύδια 100 γρ τριμμένα Ινδική καρύδα 50 γρ Blueberry ή cranberry 80 γρ Για την κρέμα Βούτυρο 50 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Τυρί κρέμα 250 γρ Άχνη ζάχαρη 90 γρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr