53
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 6 τμχ
- μαύρη ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ξύσμα λεμονιού 2 κγ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- γιαούρτι 400 γρ
- υποβρύχιο βανίλια 3 κσ
375γρ αλεύρι γ.ο.χ
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
6 αβγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
200 γρ μαύρη ζάχαρη
200 γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας (μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου)
2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
400 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
6 αβγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
200 γρ μαύρη ζάχαρη
200 γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας (μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου)
2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
400 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com