by admin

Κέικ με Ελαιόλαδο, Πορτοκάλι και Αλεύρι Αμυγδάλου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν έχεις πορτοκάλια από το περιβόλι σου, φροντίζεις να το αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο. Εκτός από μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού και ζουμερή πορτοκαλόπιτα φτιάχνεις και πορτοκαλένια κέικ! Ένα τέτοιο κέικ θα σας προτείνω σήμερα για να γλυκάνουμε το νέο μήνα, πανεύκολο, γευστικότατο, ζουμερό, αρωματικό και πολύ, μα πολύ πορτοκαλένιο! Δεν περιέχει αυγά και καθόλου ζάχαρη αλλά γλυκαίνει, όχι όμως υπερβολικά, με αρωματικό μέλι πορτοκαλιάς.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ με λάδι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com