98
Υλικά
- αλεύρι 170 γρ
- σιμιγδάλι 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ξερά φρούτα 200 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ελαιόλαδο 200 γρ
- παπαρουνόσπορος 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 1 κγ
- φρούτα -
Κέικ ιδιαίτερα γευστικό, γιορτινό, με κριτσανιστό παπαρουνόσπορο και πολλά αποξηραμένα φρούτα, εμποτισμένα με το χυμό και το ξύσμα του φρέσκου πορτοκαλιού. Το λάδι τού δίνει ιδιαίτερη υφή, νοστιμιά και υγρασία και η μοναδική γεύση και γλυκύτητα των αποξηραμένων φρούτων το κάνουν ακαταμάχητο.Σίγουρα είναι από τα κέικ που θα φτιάχνουμε ξανά και ξανά.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es