141
Υλικά
- αμύγδαλα 200 γρ
- φουντούκι 150 γρ
- καρύδια 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- αυγά 7 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 100 γρ
- κανέλα 1 κγ
Υλικά
200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
150 γρ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη
150 γρ. καρύδια, αλεσμένα σε σκόνη
500 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα
ξύσμα από ½ λεμόνι
7 αυγά
100 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
1 κ.γ. κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr