36
Υλικά
- φαρίνα 250 γρ
- ζάχαρη 0.75 ποτ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 0.5 ποτ
- βούτυρο 125 γρ
- πορτοκάλι 1 -
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- τρούφα σοκολάτας 0.5 ποτ
Υλικά Αλεύρι φαρινάπ 250 γρ Ζάχαρη 3/4 ποτήρι νερού Αυγά 2 τεμ Γάλα 1/2 ποτήρι νερού χλιαρό Βούτυρο 125 γρ λιωμένο χλιαρό Πορτοκάλι 1 ξύσμα και χυμό Baking powder 1/2 κουταλάκι γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr