68
Υλικά
- κακάο 1 φλ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- γάλα καρύδας 0.25 φλ
- γάλα φρέσκο 0.25 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μαργαρίνη 250 γρ
- πτι μπερ 20 τμχ
- σοκολάτα -
- καρύδα -
1 φλ. κακάο 1 φλ. άχνη ζάχαρη 1/4 φλ. γάλα καρύδας ή φρέσκο γάλα 1 κ.γ. υγρή βανίλια 250 γρ. μαργαρίνη 20 μπισκότα πτι -μπερ ολικής άλεσης λίγη λιωμένη σοκολάτα για το τελείωμα λίγη τριμμένη καρύδα για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr