111
Υλικά
- βιτάμ 250 γρ
- γιαούρτι πρόβειο 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 350 γρ
- βανίλιες 2 τμχ
- φαρίνα 500 γρ
- γλυκό περγαμόντο 250 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- περγαμόντο 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. γιαούρτι πρόβειο 4 αβγά 350 γρ. ζάχαρη λευκή 2 βανίλιες 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. γλυκό κουταλιού περγαμόντο ¼ κ.γ. αλάτι Ξύσμα απο 1 περγαμόντο 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr