85
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- μασκαρπόνε 250 γρ
- εσπρέσσο 1 κούπα/ες
- καλούα 1.5 σφην
- φαρίνα 4 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
Δεν υπάρχουν λόγια... Όσοι το έφαγαν, ξετρελάθηκαν! Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή τη γυρίσαμε σε βίντεο με τη φίλη μου τη Σοφία και μπορείτε να τη δείτε εδώ. Όταν κάνετε το κόλπο με την οδοντογλυφίδα κλείστε το φούρνο και αφήστε να ψηθεί με τη θερμοκρασία που έχει ο φούρνος. Το τυρί θέλει ακόμα λίγο χρόνο.Επίσης μην το ξεφορμάρετε και κόψετε πριν κρυώσει τελείως γιατί χαλάει
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com