86
Υλικά
- βούτυρο 200 γρ
- αλεύρι 300 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μπρόκολο 500 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 50 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 120 γρ
- μπέϊκον 3 φέτ
- μοσχοκάρυδο -
Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο λιωμένο 300 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 κρόκος αυγού 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση 500 γρ. μπρόκολο, μόνο τις φουντίτσες 100 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο 50 γρ. κεφαλογραβιέρα 50 γρ. παρμεζάνα 1 αυγό 120 γρ. κρέμα γάλακτος 3-4 φέτες μπέικον Λίγο μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr