52
Υλικά
- μοσχάρι 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- ζωμός βοδινού 1000 ml
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- χυμός ντομάτας 150 ml
- ντοματίνια 100 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 4 κόκκοι
Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με τους φοιτητές και τις μαμάδες αυτών – «θα φτιάξω κοκκινιστό να στείλω στο παιδί», το ίδιο ισχύει συνήθως και με τα μεγάλειώδη-κλασικά οικογενειακά τραπεζώματα η μαγείρισσα δεν χρειάζεται να βάλει τα δυνατά της να εντυπωσιάσει αλλά να σιγοβράσει με μεράκι την «καλή» της συνταγή για κοκκινιστό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr