124
Για την κοκορόσουπα θα χρειαστούμε:(για 4 μερίδες )1 κόκορα 2-2,5 κιλά1 φλιτζ.του καφέ ρύζι γλασέ1 αυγό1 λεμόνιαλάτι και πιπέριΠως την φτιάχνουμε:Για τον καθαρισμό του κόκορα από τα τα πούπουλα που δεν έχουν βγει υπάρχουν τρεις εκδοχές:Α) Τον βάζουμε σε μια λεκάνη και τον περιχύνουμε με βραστό νερό.Τον αφήνουμε μες το καυτό νερό περίπου 3 λεπτά και στην συνέχεια τον βγάζουμε και μ΄ενα μαχαίρι αφαιρούνται όλα.Β) Τον καψαλίζουμε. Δηλαδή ανάβουμε το γκαζάκι και τον περνάμε προσεκτικά από πάνω γυρίζοντας τον απ' όλες τις μεριές μέχρι να καούν .Γ) Αφαιρούμε τελείως την πέτσα του -όπως έκανα εγώ- γ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com