by admin

κοκορετσάκια: ο must μεζές του Πάσχα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μεζέδες και τσιμπήματα σε ξεροψημένες άκρες ανήκουν στις γευστικές αμαρτίες που επιβάλλει κάθε σοβαρή θρησκευτική γιορτή. Το κοκορέτσι είναι συνώνυμο του εξοχικού Πάσχα. Βγαίνει πρώτο απ’ τη φωτιά, κόβεται σε φέτες και πέφτει σαν ζεστό ντόμινο στο τραπέζι, άνοιγμα για την όρεξη και παρέα στο ποτό όσο ζαλίζεται ο οβελίας....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κοκορέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com