141
Ένα από τα λαχανικά που κυριαρχούν στην καλοκαιρινή κουζίνα είναι το κολοκύθι. Μπορεί μερικοί να ... ξινίζουν μουτράκια, όμως πρέπει να παραδεχτείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το μαγειρέψεις. Πεσκέσι ήρθε χαμόν ισπανικό. Παράλληλα ήρθαν και χωριάτικα αυγά. Τι καλύτερο λοιπόν από κολοκύθια με αυγά; Αν δεν βρίσκετε χαμόν, προσθέστε μπέικον, ή ζακυνθινό χοιρομέρι ή κάποιο αλλαντικό της αρεσκείας σας. Εγώ πάντως το χαμόν το λάτρεψα. Έχει μια γλυκάλμυρη γεύση που μου άρεσε πολύ!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com