222
Υλικά
- κολοκύθια 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κσ
- μάραθος 3 κσ
- άνηθος 3 κσ
- δυόσμος 4 φύλλα
- αυγά 4 τμχ
- φέτα 200 γρ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
- γάλα φρέσκο 2 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κσ
- μαγειρικό λίπος 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μία από τις «πρόχειρες» ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές πίτες, που οι γιαγιάδες ήξεραν να «σκαρώνουν» με απλά υλικά, που υπήρχαν πάντα στα σπίτια.
Το εντυπωσιακό είναι, πως όσο πιο απλή ήταν στην παρασκευή της η πίτα, τόσο πιο νόστιμη γινόταν.
Το εντυπωσιακό είναι, πως όσο πιο απλή ήταν στην παρασκευή της η πίτα, τόσο πιο νόστιμη γινόταν.
Κολοκυθόπιτα «ξυπόλητη» ή κολοκυθοφάι...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com