92
Υλικά:300 γρ. αχλάδια300 γρ. μήλα300 γρ. ροδάνικα300 γρ. βερίκοκα500 γρ. καστανή ζάχαρη2 κομμάτια κανέλλας3 φλυτζάνια νερό1-2 γαρύφαλλα1 φλούδα λεμονιούΕκτέλεση:Καθαρίζετε τα μήλα και τα αχλάδια από τις φλούδες, κόβετε καθένα σε 2-4 τεμάχια, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα σκληρά και τα ρίχνετε σε νερό με λίγο χυμό λεμονιού. Τα ξεπλένετε και τα βάζετε με τη ζάχαρη, το νερό και τα μυρωδικά να βράσο
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com