48
Υλικά
- φαρίνα 100 γρ
- ζάχαρη 130 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- ροδόνερο 1.5 κσ
- μαρμελάδα ροδάκινο 0.5 φλ
- ροδάκινα 2 τμχ
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ κοσκινισμένη Ζάχαρη 130 γρ Αυγά 3 τεμ Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα Για την γέμιση Κρέμα γάλακτος 300 ml Ροδόνερο 1 1/2 κουτάλι της σούπας Μαρμελάδα ροδάκινο 1/2 φλιτζάνι Ροδάκινα 2 τεμ ψιλοκομμένα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr