249
Μια παραδοσιακή συνταγή από το Γάζωρο Σερρών και την κουμπάρα μου Ρούλα Α. Υλικά 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 πιάτο βαθύ ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κιλό λάχανο τουρσί Αλάτι - πιπέρι κόκκινο - πιπέρι μαύρο -μπαχάρι Εκτέλεση Ξεπλένουμε καλά το λάχανο τουρσί και το αφήνουμε να στραγγίσει. Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το κοτόπουλο με το κρεμμύδι να τσιγαριστεί καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι και αφήνουμε το κοτόπουλο να βράσει
Διάβασε τη συνταγή στο lopis-place.blogspot.com