69
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 4 τμχ
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 150 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 300 ΓΡ. ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 150 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ AΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr