74
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 4 τμχ
- βούτυρο 80 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζωμός κοτόπουλο 2 φλ
- τρούφα 10 γρ
- μαυροδάφνη 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Αρκεί μια μικρή ποσότητα μαύρη τρούφα της Λωρραίνης για να δώσει τόνο στο φαγητό και να μετατρέψει μια κοινή συνταγή σε μοναδική απόλαυση. Λόγω της έντονης γεύσης μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε σάλτσες χωρίς να χάσει τα αρώματα της, αντίθετα απογειώνει το πιάτο βάζοντας τη δική της πινελιά, κατακτώντας και τους πιο δύσκολους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.agriamanitaria.gr