82
Υλικά
- χοιρινό κότσι 3 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- θυμάρι 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- πάστα πιπεριάς 2 κσ
- μπούκοβο 1 κγ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κυδώνι 1 τμχ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Το χοιρινό κότσι είναι η γευστική και οικονομική λύση για το γιορτινό τραπέζι! Συνηθίζω να το μαγειρεύω στην γάστρα μέσα σε λαδόκολλα, ώστε να ψηθεί χωρίς να στεγνώσει. Αυτή την φορά τόλμησα και πρόσθεσα κυδώνια αλλά και κόκκινο κρασί Barolo, ιταλικής καταγωγής.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com