131
Υλικά
Ένα όσπριο μάλλον καταφρονημένο τώρα πια και που κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του. Τα κουκιά τρώγονται φρέσκα παρέα με αγκινάρες, αρακά κ. λπ. μα και ξερά, βρασμένα ως σαλάτα ή γιαχνί, εδώ η περίπτωσή μας. Τα κρεμμύδια, η φρέσκια τομάτα, η δάφνη και η ρίγανη κάνουν αυτό το πιάτο να αναφωνήσεις από ενθουσιασμό. Συνοδεύονται και τρώγονται με μια σαλάτα βλίτων, φέτας, ελιών και κρίθινων παξιμαδιών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es