by admin

Κουλουράκια κανέλας (με ελαιόλαδο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Διαβάζοντας τα υλικά αναρωτήθηκα γιατί «κανέλας». Σε όλα σχεδόν τα λαδοκούλουρα κανέλα δεν βάζουμε; Κι όμως εδώ ίσως ο συνδυασμός των υπόλοιπων υλικών και η έλλειψη άλλου αρώματος κάνει πιο έντονη τη μυρωδιά της. Γίνονται σχετικά πιο σκούρα, πράγμα όμως που καθόλου δεν ενοχλεί!
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com