74
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 450 γρ
- αλεύρι μαλακό 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- αλάτι 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαγειρική σόδα 37 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- μέλι 2 κσ
- ζάχαρη 2 κσ
- κανέλα 2 κσ
450 γρ αλευρι σκληρο 150 γρ αλευρι μαλακο 1κουτ γλυκ μπεικιν 2κουτ σουπας ζαχαρη 1/2κουτ γλυκ αλατι 375 γρ νερο χλιαρο 2κουτ σουπ ελαιολαδο ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΑ ΨΙΛΟΒΡΑΣΟΥΜΕ 1 λιτρο νερο 37γρ σοδα μαγειρικη ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 2κουτ σουπ βουτυρο 2κουτ σουπ μελι 2κουτ σουπ ζαχαρη 2κουτ γλυκ κανελα...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com