92
Τουρσί ή αλλιώς «εδώδιμα εν οξάλμη» όπως τα λέγανε παλιά, γίνονται όλα τα φρέσκα λαχανικά, αλλά και μερικοί βολβοί, αφού μπουν σε γυάλινα βάζα καλυμμένα με άλμη και ξύδι.
Έτσι, συντηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ταυτόχρονα γίνονται ωραιότατα ορεκτικά.
Κουνουπίδι τουρσί με καρότα σέλινο και πιπεριές...
Έτσι, συντηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ταυτόχρονα γίνονται ωραιότατα ορεκτικά.
Κουνουπίδι τουρσί με καρότα σέλινο και πιπεριές...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com