by admin

Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες - Γιαπράκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα Χριστούγεννα και δεν είναι άλλο από τα γιαπράκια ή αλλιώς οι λαχαναντολμάδες που φτιάχνονται με αρμιά. Τα γιαπράκια λοιπόν είναι ένα χειμωνιάτικο φαγητό ελαφρώς πικάντικο και λίγο ξινό, συνδυάζεται καταπληκτικά με κρασάκι ...
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: γιαπράκια, λαχανοντολμάδες
Τοπική: Κοζάνη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr