146
Υλικά
- σόγια κεμπάπ 1 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- μανιτάρια πορτσίνι -
- σκόρδο 4 σκελ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- ρίγανη 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Έτσι, λοιπόν στη σημερινή εκδοχή της φέρθηκα σωστά και δημιούργησα ένα νόστιμο, υγιεινό και χορταστικό πιάτο. Την μαρινάρισα με κρασάκι, της έριξα πορτσίνι, τη λιβάνισα με δεντρολίβανο και απέκτησε επιτέλους γεύση! Τη συνόδευσα με κλασικό πουρέ πατάτας. Θα της ταίριαζε και ρυζάκι. Η επιλογή είναι δική σας. Καλά και υγιεινά μαγειρέματα!...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.com