by admin

Κρασάτες χοιρινές μπριτζόλες στο τηγάνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι μπριτζόλες στα κάρβουνα είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα παντού και πάντα. Τι κάνουμε όμως όταν ο χρόνος και ο χώρος δεν μας επιτρέπει να ανάβουμε κάρβουνα; Μια πολύ καλή λύση είναι το τηγάνι. Στην ουσία οι μπριτζόλες τηγανιού δεν είναι …τηγανητές. Ψήνονται στο τηγάνι. Θέλουν ένα καλό αντικολλητικό ή μαντεμένιο τηγάνι, ένα καλό κόκκινο ή ροζέ κρασί και ελάχιστο σχετικά χρόνο, ιδιαίτερα αν τις έχουμε έστω ελαφρά μαρινάρει από πριν! Οι μπριτζόλες στο τηγάνι πετυχαίνουν πάντα, και γίνονται ιδιαίτερα μαλακές . Το κρασάκι τους δίνει ιδιαίτερη νοστιμιά....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com