by admin

Κρεμ Μπρουλέ με γεύση Καφέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Για την κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) έχουμε γράψει άλλες δύο φορές μέχρι σήμερα. Αποφάσισα λοιπόν να χρησιμοποιήσω espresso στη κρεμ μπρουλέ, δίνοντας της ένα ιδανικό ρόλο κλεισίματος ενός δείπνου, όπου καφές και επιδόρπιο γίνονται ένα! Έτσι η κρεμ μπρουλέ καφέ λειτουργεί τόσο σαν υποκατάστατο του ίδιου του καφέ, όσο και ως συμπλήρωμά του!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρεμ μπριλέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr