71
Υλικά
- ζύμη κουρού 1 συσκ
- τυροβολιά 1000 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ασπράδι 1 τμχ
Η Μύκονος παράγει: Λούζα, κοπανιστή, τυροβολιά, ψήνει τη μόστρα, τις κουλούρες της Λαμπρής, τα ραφιολάκια, μελόπιτες και κρεμμυδόπιτα. Η Μύκονος, αυτό το υπέροχο μοναδικό νησί που δίκαια θεωρείται ο τοπ καλοκαιρινός προορισμός, δεν είναι μόνο ένα κοσμοπολίτικο νησί, αλλά ένα νησί με βαθιά παράδοση στην κυκλαδίτικη γαστρονομία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr